Понеделник, 13 Юли 2020

Орлин си има гей дружка?

Печат Е-мейл
23 Февруари 2010

ОрлинВ последно време певците Орлин и Дамян все по-често биват спрягани за новата гей двойка.
Поп изпълнителите движат заедно по всички родни партита, като не се притесняват пред фотообективите да демонстрират и близост, която принципно е чужда за мъжете.

Слуховете се засилиха, откакто Орльо изостави приятелката си Яна - прославила се с танците си в танцувални риалити формати.
Оказва се, че бившият вокал на група „Каффе" Орлин всъщност си има нова приятелка жена, с която делят постеля и парче хляб. С Дамян засега ги свързвало само мъжкото приятелство.

източник: Контра

Прочита: 3394

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.