Понеделник, 25 Май 2020

Мариана Попова вдига сватба през май

Печат Е-мейл
22 Февруари 2010

Мариана ПоповаПевицата Мариана Попова ще мине под венчило с италианския си приятел Ханес в началото на месец май. Изпълнителката, която наскоро стана и майка, щяла да блести в класическа бяла рокля, за която мечтаела още от дете.

Мариана трескаво подготвяла сватбеното си тържество. Идната седмица, изпълнителката щяла да разпрати покани на поне 150 приятели и близки, които да бъдат гости на сватбеното й тържество. Цената на венчавката щяла да отиде към 25 бона. Масрафът се плаща от родителите на мъжа й.

източник: Контра

Прочита: 1983

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.