Вторник, 26 Януари 2021

Гери Дончева се развежда

Печат Е-мейл
29 Септември 2011

Гери ДончеваМанекенката Гери Дончева е била натирена от своя богат гръцки съпруг Костас научи се от отлично информирани източници.

След 7-годишен брак бившата моделка остана сама и в личния си живот, и в бизнеса, който се опита да започне със семеен хотел. Макар пред всички да тръби, че хотелът на Слънчев бряг е неин, проверка установи, че почти една трета от стаите принадлежат на майката на Костас. Това прави развода на Дончева изключително труден, защото цяло лято тя беше длъжна да дели мегдан със свекърва си и няколко гръцки лели на досегашния си мъж.

Гъркът се е изнесъл от семейното гнездо преди повече от 6 месеца и живее на квартира с новата си приятелка - приказно красива конкурентка на Гери. Раздялата станала, след като Дончева самостоятелно взела решение да замине за Америка при роднини на съпруга си уж за две седмици, а откарала 4 месеца. Тънката сметка на Гери била да опита късмета си като манекенка, но тамошните стандарти не допускали модели на възраст около 30-те. Поведението на нашенката преляло чашата и пестеливата гръцка рода бързо й показала вратата.

Дончева не случи не само на брак, но и на персонал, разкриват запознати. По време на августовските жеги й се налагало лично да сменя спалното бельо, да сервира и дори да прави косите на някои от клиентите си. Въпреки че хотелът й е бил привидно пълен през сезона, от наивността й се възползвали нейни колежки от модата, както и певецът Миро, който настанил там озвучителя си и "забравил" да плати масрафа.

Между малкото останали служители в хотела на натирената отвсякъде манекенка се говори , че тя сама си пускала слухове, че е новото гадже на Слави Трифонов, от което Дългия побеснял.

източник: Шоу

Прочита: 3365

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.