Вторник, 26 Януари 2021

Най-Секси Българка - преди конкурса

Печат Е-мейл
12 Септември 2011

 

 На 15 Септември в най-реномираното столично заведение клуб кабаре Маскара ще се проведе летния конкурс Най-Секси Българка 2011. Дванадесет подбрани красавици ще радват очите на гостите вечерта.

Организаторите от MARK AGENCY са подготвили няколко изненади за всички посетителите като ще разберат само тези, които присъстват на живо. Това е единственият Не-нагласен и реален конкурс в България,при който победителката се избира от "народа" ,в случая присъстващите в Маскара, всеки ще получи картонче с имената на участничките и ще може да отбележи своята фаворитка.

При преброяването на гласовете случайни хора от публиката може да присъстват за достоверност на крайното класиране. В журито ще присъстват доста бизнес дами и господа както и някой по известни имена от шоу бизнеса: организаторите на конкурса - Калин Ле и Петя Георгиева-Princess, Златина Атанасова - победителката от предния конкурса на живо Пролет 2011, Ивета Стефанова - Собственичка на модерния козметичен комплекс Fashion Cosmetics, Анета Илчева - Представител на най-актуалния онлайн магазин за дрехи Koketna.com , Люба Матеина - Собственичка на верига бутици за италианска висша мода RICCI ( www.Ricci.bg ), освен това специално от Италия пристигат собствениците Marco Mazzoni и Mauro Mazzoni на едно от най-качествените кафета в Италия датиращи от 1962 - cafe Mazzoni.

Представители на Българския елит са волейболната легенда - Любо Ганев, професионалния модел и Кралица на Красотата - Бориса Тютюнджиева и класика рапър Петър Петков по известен като Гетомен. Специални награди ще връчат от RICCI Boutique, Cafe MAZZONI, Fashion Cosmetics и Koketna.com.

Очакваме Ви там с голяма доза стилен сексапил!

 

Елена Ленкова

 

Любомира Бегинова

 

 

Мария Маркова

 

 

Мария Партениева

 

 

Пламена Петрова

 

Веселина Божилова

Прочита: 4031

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.