Понеделник, 25 Януари 2021

Николета Лозанова украси и полския "Плейбой"

Печат Е-мейл
08 Септември 2011

Николета ЛозановаСлед като грейна на корицата на "Плейбой" в България, Сърбия, Унгария и Полша, Николета Лозанова се появи и в полското издание на журнала. Брюнетката за пореден път доказа, че за красотата няма граници, и сложи своите съпернички в малкия си джоб. В Гърция пък бяха отредили цели няколко страници за плеймейтката с куп суперлативи.

 

Припомняме ви, че само преди няколко дни Ни Ло се нареди в престижна класация на португалския вестник "Рекорд" заедно с Шакира и Адриана Лима като една от най-красивите футболни съпруги.

(б.р. - цялата снимка може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 5584

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.