Неделя, 26 Януари 2020

Калканджиева се сдобрява с мъжа си в Майорка

Печат Е-мейл
08 Септември 2011

Жени Калканджиева и ТачоНетрадиционен подход са избрали кумовете на Жени Калканджиева и мъжа й Тачо. за да ги сдобрят, след като родителите на 2-годишния Жорко бяха стигнали почти до развод. Съпрузите са получили подарък почивка в Майорка без дететo.

Малкият остава в Мадрид на грижите на бабата и дядото по бащина линия. По време на екскурзията Жени и Тачо трябва да скрепят мира и с втора рожба, заръчал кумът Кирил, най-близкият приятел на младия татко. Радостина, най-близката приятелка на миската, също подкрепила идеята и дала няколко съвета на Жени как се прихваща момиче.

За четиригодишно брачно съжителство с 10 години по-младия си мъж най-красивата българка няколко пъти споменавала думата развод. Жени е известна с властния си характер, а пък Тачо се оказал доста неуправляем и с неизживяна младост. Стигало се неколкократно до замеряне с твърди предмети, но кумовете винаги потушавали пожара.

източник: Шоу

Прочита: 3407

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.