Неделя, 12 Юли 2020

Германският “Плейбой” откупи фотосесията на Асдис Ран

Печат Е-мейл
16 Май 2011

Асдис РанСлед като миналото лято Асдис Ран показа прелести в родния "Плейбой", сега тя ще стори това и в германското издание на прочутото мъжко списание, научи Sportal.bg.

 

От тамошната редакция са откупили еротичната фотосесия на "Ледената кралица" и ще я публикуват в юлския или августовски си брой, като снимките на Асдис ще красят между 6 и 10 страници на списанието. Германският "Плейбой" има над 1 млн. читатели, така че славата на красивата исландка в бундесрепубликата е гарантирана.

Прочита: 3831

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.