Събота, 11 Юли 2020

Zlatka Black ще става модел в Хонконг

Печат Е-мейл
14 Април 2011

Златка Димитрова"Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова смята да замине да работи и живее за постоянно в чужбина. В студиото на Марк О'Селски Zlatka Black призна: "Доста съм разочарована от начина на работа в България.

У нас си мислят, че моделките биха си легнали с всеки само и само да започнат някаква мижава работа.

При мен няма как да стане това и удрят на камък".

Златка разкри, че в момента финализира преговорите си с компания, която й предлага работа като модел в Хонконг, и ако всичко е наред, трябва да започне работа още това лято.

Плеймейтката, която отдавна се стреми към изяви на малкия екран, заяви, че си е тръгнала със скандал от сайтовете на Николай Бареков, където тя беше репортер и списваше рубрика.

Златка отрече да е имала интимни отношения с него и определи проблемите помежду им като "творчески разногласия".

Моделката обаче намекна, че именно Бареков провалил кариерата й в ТВ7, където тя трябвало да води рубрика в сутрешния блок на Емил Кошлуков през уикенда.

Бареков обаче не позволил това да се случи и принудил Кошлуков да се откаже от черната Златка.

Прочита: 2875

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.