Сряда, 12 Август 2020

Диляна Попова: Не се карам с приятелки заради бивши гаджета

Печат Е-мейл
07 Април 2011

Диляна ПоповаКрасивият модел Диляна Попова, която наскоро разкри, че е имала връзка със скандалния бизнесмен Христофор Аманатидис-Таки, сподели пред Harper's BAZAAR, че не се е карала с новата му приятелка Боряна Шехтова заради него, съобщи bliasak.bg. Двете моделки дълги години бяха не само колежки от една агенция, но и близки приятелки.

"Не, не сме си разваляли отношенията заради Таки, просто една връзка приключва, започва нова и няма смисъл. Аз дори се радвам, защото смятам, че тя си е щастлива. Всеки си намира пътя, аз не съм ревнива. Нито към бившите си гаджета, нито към новите им половинки", споделя на страниците на списанието Диляна Попова.

Красавицата признава, че в момента не поддържа връзка нито с Боряна, нито с Таки и отдавна не ги е виждала. "В моделските години бяхме по-близки, бяхме в една агенция, ходехме заедно по ревюта. Не поддържаме връзка с него, но не ми се коментира тази тема", допълва още Диляна Попова.

Прочита: 3716

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.