Петък, 10 Юли 2020

Черната Златка: Няма да има сватба, махам се от България

Печат Е-мейл
06 Април 2011

Черната Златка"Няма да се женя за Благой Иванов! Аз съм много разочарована от България, хората от висшето общество са гадни, повярвали са си, алчни са. Взех решение да напусна страната. България е красива държава, но има много злоба и неуредици", откровено заявява Златка Димитрова в предаването на Нова тв "Директно Карбовски".

 

Тя признава, че в гърдите си има 840 кубика силикон. "Не е много, нормално е. Това, което съм направила върху себе си, е добро за моето телосложение", коментира тя и допълва: "Не съм била в нечие легло заради кариерата си, само с Благой съм. Всеки влиятелен мъж винаги иска една хубава жена да мине през леглото му, но при мен удрят на камък. Христо Сираков не ме е свалял. Всеки иска да те прегази и да бъде над тебе. Аз съм Пепеляшка. За мен няма значение, че съм плеймейтка".

За отношенията си с други известни личности тя споделя, че с никого не е във война, а медиите са измислили враждата й с русата Златка. "Не съм дребнав човек, никога не влизам в конфликти. Както Райкова е индвидуална за себе си, така и Димитрова е една. Тя си има сватбена агенция, мен ме вълнуват телевизията и участията", казва Zlatka Black.

Прочита: 3447

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.