Неделя, 09 Август 2020

Благоевградските “Принцеси” станаха "Мисис Дама на годината"

Печат Е-мейл
01 Април 2011

Соня Атанасова и Силвана ДанаиловаТалантливите дизайнерки Соня Атанасова и Силвана Данаилова взеха призове за наложена българска марка в чужбина

Дизайнерките от модна къща "Принцес" Соня Атанасова и Силвана Данаилова, които скроиха приказните рокли за сватбите на Наталия Гуркова и Венета Харизанова, получиха признание за своята успешна дейност с наградата "Мисис Дама на годината".

Тя им бе връчена на церемония в "Гранд хотел София", а отличието е в категорията за българска марка, наложена в страната ни и в чужбина. В края на 2010 г. дизайнерките получиха и престижната награда "Жена на годината" в категория "Мода" на традиционната церемония на списание "Grazia". Почетните статуетки "Мисис Дама на годината", които се връчват за трета година, са за успешен бизнес, преодоляване на икономическата криза, управление на инвестиции, отговорно медийно присъствие и обществена дейност.

Идеята на наградата е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, които сами изграждат своето име и се гордеят с него.

Прочита: 4396

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.