Сряда, 26 Февруари 2020

Златка Димитрова вече е Zlatka Black

Печат Е-мейл
18 Февруари 2011

Златка ДимитроваПлеймейтката Златка Димитрова, която от няколко дни упорито тръби, че ще става лице на "Келвин Клайн", без да е сигурна, че ще стане, има нов творчески псевдоним.

 

Тъмнокосата гърла иска вече да я наричат Zlatka Black, тъй като й омръзнало навсякъде да я сравняват с русата й съименничка Райкова.

 

"Една е Zlatka Black и друга няма като нея", със самочувствие заявила пред приятелки девойката.

Златка Блек имала сериозни амбиции да води тв предаване в една от националните телевизии. Запознати добавят, че късметът може да й се усмихне, защото "Мис Плеймейт 2009" има опит като видеорепортер за сайт. Други пък предполагат, че с прекръстването си Димитрова ще избегне първото си име, тъй като преди седмица "Златка" беше запазено като търговска марка от русокосата плеймейтка Райкова.

Прочита: 2738

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.