Петък, 10 Юли 2020

Осемнадесетгодишна стана първият “Best Erotic Model 2011”

Печат Е-мейл
31 Януари 2011

Виктория ДимитроваОсемнадесетгодишната Виктория Димитрова от София стана победителка в първия конкурс "Best Erotic Model 2011". Валерия Кънева пък обра овациите на присъстващите и грабна "Наградата на публиката". Надпреварата за най-добър еротичен модел протече под формата на мюзикъл със сюжет и съответно със своите главни герои. Конкурса се организира от Мисис България Глоуб 2007 Мариана Маринова и протече под формата на мюзикъл. Водеща на конкурса бе създателката на кабарето Hot Heels Елена Костова.

С изпълнения на живо в паузите и по време на дефилето на полуголите кандидатки за слава пя нашумялата от Music Idol 2 и от корицата на Playboy Пламена Петрова.

Победителката бе определена от жури, в което присъстваха популярни лица от шоубизнеса и някои от най-горещите модели на българския подиум. Изненада бе, че мнението на жури и публика съвпадна, за разлика от други конкурси - всички единодушно избраха Виктория Димитрова за носителка на короната.

Прочита: 3327

Коментари (1)

...
Супер се радвам, на тва парти беше много яко smilies/wink.gif
goerge , 01 февруари 2011 17:12

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.