Неделя, 23 Февруари 2020

Черната Златка имала болно сърце

Печат Е-мейл
27 Януари 2011

Златка ДимитроваЗлатка Димитрова се подложила на операция на сърцето, съобщава жълтата преса. Преди две години плеймейтката започнала да получава страшни пристъпи, а сърцето й прескачало със 180 удара в минута. Оказало се, че момичето има вроден порок на сърцето, което звучи ужасяващо, но лекарите й обяснили, че е нужна малка интервенция, за да се коригира проблемът.

Златка приела да се оперира, защото манипулацията била безкръвна. Красавицата отишла сама в Трета градска болница в София и въпреки че умирала от страх, всичко се разминало без проблеми. Благодарна съм на лекарите за вниманието и грижите им, споделя Златка.

Прочита: 3471

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.