Неделя, 24 Януари 2021

Николета Лозанова: Заради голи снимки щяха да ме изключат от училище

Печат Е-мейл
24 Януари 2011

Николета ЛозановаНиколета Лозанова призна в телевизионно интервю, че замалко да изхвърчи от училище заради голите й снимки в списание Playboy. Припомняме, че миньончето още не бе изкласило, когато направи еротичната си фотосесия за мъжкото списание.

 

Тогава разгневена майка на нейна съученичка изпратила писмо до директорката на училището, в което настоявала г-ца Лозанова да бъде изключена заради непристойно поведение. В крайна сметка Николета завършила успешно и не се наложило да се мести в друго училище. Според думите й тя не бягала от час и имала добро поведение. Затова нямало основателна причина да бъде изключена.

Припомняме, че малко след като направи голите снимки за мъжкото списание, Николета участва на конкурса ,,Мис Плеймейт", дни след като бе навършила 18 години. От този момент кариерата й на фотомодел потръгна.

С днешна дата плеймейтката снима предимно в Италия, където явно получава доста добри хонорари, тъй като самата тя твърди, че само с един хонорар може да си позволи да си направи пластична операция, като поставяне на силиконови импланти например.

Засега поне Ники няма нужда от повече силикон в бюста си, тъй като гърдите й отдавна са ,,поправени" с помощта на пластичен хирург. За ,,разкрасителната" интервенция моделката сама събрала парите, като нейните родители също й помогнали да набави необходимата сума, за да си сложи нови гърди.

Прочита: 8697

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.