Сряда, 05 Август 2020

С благоевградчанката Боряна Костова на корицата на “Maxim” посрещаме 2011 г.

Печат Е-мейл
27 Декември 2010

 

 Момиче на Sportal.bg украси корицата на първия брой за 2011 година на списание Maxim. Красавицата е 22-годишната благоевградчанка Боряна Костова, която победи в нашия конкурс за месец ноември.

И въпреки че от изданието се хвалят, че брюнетката е тяхно откритие, това съвсем не е така, тъй като Боряна зарадва първо читателите на Sportal.bg.

(Б.р. - допълнителна снимка може да видите в секция "Снимки")

Прочита: 3439

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.