Вторник, 11 Август 2020

Българка на крачка от "Мис Диаспора" на САЩ

Печат Е-мейл
20 Декември 2010

Цвета КалейнскаРодената във Велико Търново Цвета Калейнска, която учи в Ню Йорк, е на първо място според зрителския вот, няколко часа преди края на ежегоден конкурс, определящ най-красивите момичета от различните диаспори в Америка. Това съобщи сайтът  Eurochicago.com.

Цвета Калейнска, макар и да не е с мерките на модел, печели със своето добро сърце - всички средства от нейните фотосесии през последните 2 години, търновката дарява за благотворителност, предаде Фокус.

С хонорарите си студентката по "Маркетинг и мениджмънт" подпомага центъра за самоусъвършенстване на млади момичета "ГЛОУ", който има седалище в родния й град. Целите на "ГЛОУ" са насърчаване себеуважението у младите жени на възраст между 14-18 години, стимулиране на здравословния начин на живот, изграждането на умения за взимане на решения, поставяне на цели, комуникативност, окуражаване на толерантното поведение, а също и осигуряването на информация по проблемите, с които те се сблъскват днес - трафик на хора, СПИН, околна среда и доброволческа дейност.

Финалът на "Miss Diaspora Models International 2010" е тази вечер, 17.12.2010 г. в клуб "Амнезия", Ню Йорк, и макар Цвета да е обявена за победителка, уебсайтът на конкурса позволява гласуване чрез кликане върху снимката й. Гласува се по веднъж от IP адрес, но ако кликнете на снимка на друго момиче, гласът ви ще се зачете също.

Прочита: 2800

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.