Петък, 10 Юли 2020

Тарифата на новата Плеймейт - 500 лева

Печат Е-мейл
17 Декември 2010

Дорис ДиловаТялото на новата Мис Плеймейт Дорис Дилова се продава, съскат злите езици! 19-годишната плевенчанка, която наследи Златките, обслужвала заможни бизнесмени, че и не чак толкова състоятелни господа, стига да си платят таксата от 500 лева, разказват разни хора.

Късокосата блондинка, която с помощта на богат бизнесмен от Плевен, в последния момент надцака фаворитката за титлата Гергана Райчевска, твърди, че има в биографията си всичко на всичко само 4 мъже.

Един от тях е с 20 години по-възрастен от мургавата Дорис, която бе набедена, че е от ромско потекло от несъгласни с избора й за нова плеймейтка. „Допреди конкурса Дорис работеше като секретарка във фирмата на приятеля си, с който са заедно от пет. години. Смятайте кога е започнала да води интимен живот - на 14", пресмятат вещи с биографията на Дилова.

Не това обаче е единствената службица на Дорис. Смуглата плевенчанка, която трудно може да бъде наречена красавица, е сред нещатните компаньонки в „Му Agency", зад която стои Алексей Петров. Преди година с агенцията, която се управлява от Мистър Фитнес Мирослав Йончев, се разгоря грандиозен скандал, след като ce разбра, че по нареждане на Трактора момичетата са шпионирали ВИП-клиентите си.

„Тирафата й беше 500 лева. Сега след титлата вероятно ще поскъпне," Дилова твърди, че не била спала с нито един футболист. Може би не помни едно домашно парти в апартамента на настоящия защитник на ЦСКА Иван Банадловски, I докато той играеше за „Локо" (София)?! Бръмчаха си дълго време зад гърба на спонсора й с големия бизнес", продължават със скандалните разкрития за миската нейни съратнички от модния подиум.

източник: Уикенд

Прочита: 3004

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.