Вторник, 10 Декември 2019

Черната Златка и Гонзовица се хванаха за гушите

Печат Е-мейл
01 Декември 2010

Златка Димитрова и Светлана ВасилеваЗлатка Димитрова и Светлана Василева се хванаха за гушите. Двете плеймейтки се обявиха взаимно в курвалък. Междузвездната война избухна, след като Черната Златка отказа да седне на една маса с Гонзовица по време на благотворително събитие.

„Какво прави тук жена, която има и втора тарифа, по която я поръчват. Аз с нея на една маса няма да седя", избухна "Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова, като видя "Мис Плейбой 2009" Светлана Василева. Циркът се разигра на светско събиране, което трябваше да бъде благотворителен търг за набиране на средства за болно детенце.

Гонзовица бе довела трима господа, които декларираха готовност да купят някои от предметите, предоставени на търга - лични вещи на няколко Мис България, кралици на красотата и носителки на титлата „Мисис България". След шумното избухване на Черната Златка обаче Светлана огледа присъстващите дами и каза на организаторите: „Съжалявам, но аз нямам работа тук. Не виждам смисъл да остана при тази ситуация".

Оказа се, че с избухването си Димитрова е изгонила единствените бизнесмени, които бяха удържали на поетия ангажимент да дадат пари за спешната бъбречна трансплантация на четиригодишната Анибел Белчева. Другите паралии така и не се появиха, та се наложи присъстващите красавици да купуват една на друга вещите си.

източник: Шоу

Прочита: 4447

Коментари (1)

...
porednata bg prostotia!
siliciy , 18 януари 2011 20:49

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.