Неделя, 27 Септември 2020

Жени Калканджиева: Оцеляват проститутките

Печат Е-мейл
30 Ноември 2010

Жени КалканджиеваЖени Калканджиева разкри голата и нелицеприятна истина за т. нар. български шоу- и моден бизнес. "Положението в модния бизнес е трагично. Той просто умря. Падна и нивото на българските модели. Всяко момиче, което се кълчи на масата в чалга заведенията, казва, че е модел. Трябва да се знае кои момичета са модели, кои - проститутки.

Сега вторите са повече. Оцеляват проститутките, другите си търсят работа като сервитьорки", заяви шефката на агенция "Визаж".

Калканджиева се опълчи и на многото конкурси, които свалят нивото и имиджа на бизнеса с красота: "Не може да има конкурс "Мис Силикон" и после победителката да обяснява, че е модел. Какъв модел е момиче, което има изкуствен бюст, не е достатъчно висока, нито слаба, не изглежда нежна. Същата история като със Златка Райкова и Николета Лозанова. Те нямат дълги крака, даже напротив, в лицето имат нещо перверзно, а това не е моделско излъчване", заяви шестата по хубост в света.

Жени доста се е отчаяла от развитието на модния бизнес у нас и хората, които го представляват. "Сега има хора като Митьо Пищова, които имат модни агенции. Какво общо има според вас Митьо Пищова с модата?", риторично пита Калканджиева.

източник: Шоу

Прочита: 3677

Коментари (1)

...
to, za tova i ti so oceliala, mila.
ami , 01 декември 2010 13:51

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.