Неделя, 24 Юни 2018

Пребитата Деси Зидарова заряза децата си

Печат Е-мейл
01 Октомври 2010

Деси ЗидароваМанекенката завъди нов любовник, бившият й мъж гледа малките

От няколко месеца съдържателят на столичните заведения „Ескейп" и „Музея" отглежда сам двете деца, докато Деси Зидарова лудува като палава тийнейджърка. Познати на блондинката разкриват, че Деси дотолкова не се вълнувала от рожбите си, че дори не отишла за първия учебен ден на сина си Виктор, който е първокласник в столичното 22-ро училище.

От известно време русокосата Зидарова се радва на вниманието на нов любовник. Според думите й избраникът Мишо е фармацевтичен бос - нещо, което предизвиква ироничните усмивки на запознатите с бизнес дейността на любовника.

Преди две години Деси Зидарова напусна със скандал мъжа си Весо Парцала и се залюби със Стайко, син на алкохолния бос Миньо Стайков. Тази любовна авантюра никак не се хареса на милионера, и то не само защото наследникът му се захвана с 10 години по-възрастна от него дама. Така се стигна до логична раздяла между актрисата от „Хотел България" и Стайко и принудително отнемане на лъскавото ауди на манекенката.

По-лошото бе, че в късната есен на 2009 г. неизвестни бандити нанесоха зверски побой над Деси Зидарова. Сред заподозрените поръчители бе кръгът около Миньо Стайков, но разследването зацикли. Манекенката пък получи амнезия и по едно време отказа да сътрудничи на криминалистите.

източник: Уикенд

Прочита: 2744

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.