Сряда, 12 Август 2020

Асдис Ран отново без дрехи

Печат Е-мейл
11 Август 2010

 

Асдис РанСписание Playboy разпространи в мрежата нови, непубликувани досега, кадри от еротичната фотосесия на Асдис Ран. Както е известно, исландският топмодел, а отскоро и поп звезда, свали дрехите за последното, августовско, издание на мъжката библия, съобщава Avtora.com. Автор на горещата сесия е гръцкият фотограф Костас Митропулос, който създаде и юбилейните кадри с Диана Любенова от преди два броя, като снимките са реализирани в луксозен хотел в Бургас.

Иначе красивата исландка, която в България предпочитаме да наричаме просто "Ледената кралица", кара последните си дни у нас, след като съпругът й Гайдар Гаулагсон (доскоро собственост на ЦСКА) подписа с немския Унтерхахинг и семейството се мести в Германия.

(б.р. - цялата снимка може да видите в секция "Снимки".^^)

Прочита: 4480

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.