Сряда, 05 Август 2020

Топфотографи и миски на “Визаж” снимаха 2 дни в Благоевград новата колекция 2011 на “Princess”

Печат Е-мейл
04 Август 2010

Кристина и АваСтолични топфотографи два дни снимаха в Благоевград новата колекция 2011 на "Princess". Топмоделът на визаж Кристина Несторова и Ава блеснаха в прекрасните модели на благоевградските дизайнерки Соня и Силвана.

Фотосесията използва за декор сградите на операта и на Историческия музей в Благоевград, на фона им красивите тоалети изпъкнаха, впечатлявайки със стил, елегантност, артистичност и романтика. За грима и прическите на моделите се погрижиха специалистите от G&D. Булчински, абитуриентски и официални рокли от колекцията на "Принцес" и на Сан Патрик, колекция 2011, впечатлиха пзнавачите, скоро и клиентите могат да направят своя избор от новата колекция в бутиците на марката в цялата страна.

Прочита: 3089

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.