Неделя, 29 Ноември 2020

Miss Playmate 2007 Златка Райкова се омъжва

Печат Е-мейл
02 Ноември 2009

Златка РайковаMiss Playmate 2007 Златка Райкова изненада и шокира с новина за сватба читателите. Русокосата фурия за първи път разказва за новия мъж в живота си - Павел, и за начина, по който той е поискал ръката й от майка й.
- Павел ми каза: “Ти си моята жена”, а аз му отговорих: “Ти си моят мъж”, след което той продължи: “Искаш ли да се оженим’” и... аз приех”, откровена е Златка.

Прочита: 4907

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.