Събота, 30 Май 2020

Бой Джордж подкрепя Десислава за Евровизия

Печат Е-мейл
24 Февруари 2012

Десислава и Бой ДжорджБой Джордж от известно време е поел атака по популаризирането на Десислава и песента й „Love is alive" в социалните мрежи. В страницата си в Twitter атрактивният певец и ди джей пусна призив че подкрепя Деси в надпреварата за Евровизия:

boygeorge @BoyGeorge / https://twitter.com/#!/BoyGeorge /

Hey Desi, I hope you win Eurovision, you have a beautiful voice and I'm right behind you girl!! /Хей Деси, надявам се ти да спечелиш Евровизия. Имаш хубав глас и съм зад теб, момиче/

Във Facebook и Twitter от няколко дни тече агитация. Първо, Бой Джордж представи приятелката си от България на неговите twitter последователи, като обясни, че това е същата тази Десислава, която пее в парчето им с Марк Ведо - http://www.youtube.com/watch?v=W03eTGkNJr8 . „Благодаря на Бой Джордж. Ние често контактуваме и той харесва „Love is alive". Непрекъснато ме мотивира, като ми казва хубави неща и ме подкрепя. Преди време го попитах за мнението му за Евровизия. Отговорът му беше – ако ти си на финал, ще го гледам, иначе не!" – каза DESS.

Певицата обясни забавянето на дуета между нея и английския изпълнител: „Идеята за общо парче с Бой Джордж я има и ще се осъществи. Обсъждаме определени песни. Той предпочита да е нещо по-хаус, с повече бийт, все пак той е ди джей. Аз искам нещо по-нежно....ще се разберем накрая – няма как" – пошегува се изпълнителката на „I like".

Прочита: 2538

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.