Петък, 10 Юли 2020

Преди да напусне България, Азис пя като за последно

Печат Е-мейл
03 Декември 2011

АзисОбявеният за крал на попфолка Азис, който преди няколко дни потвърди, че ще емигрира, направи голям купон в клуб Secrets. Червенокосият за момента изпълнител на "Хоп" бил твърдо решен да се махне от страната ни, тъй като тук се чувствал недооценен и дори обиден.

Чули този слух, феновете на Азис в Пловдив се втурнаха на лайфа му в Secrets да го убеждават да не предприема тази крачка. "Обичаме те! Не ни оставяй!", скандираше публиката. А изпълнителят, като истински професионалист, не показа чувства на сцената, просто се усмихваше и пееше като за последно.

В пловдивския клуб Secrets почитателите на Азис видяха за първи път и новите му напомпани със силикон мъжки гърди. А ако някой бе пропуснал да му види новите придобивки, изпълнителят на "Гадна порода" се постара да поправи грешката и се преоблече с подобие на потник, от който целите му гърди бяха на показ.

Сред купонджиите в Secrets, които се молят Азис да не напусне България, бе и добрата приятелка на певеца Ели Владкова. Победителката в "Биг Брадър Фемили", която скоро призна, че с Газката са разделени и тя има нова любов, не спря да пее и танцува на хитовете на любимеца си. По едно време дори се качи на сцената при него, но не за да извие глас, а за да подари на приятеля си топла прегръдка.

Прочита: 3403

Коментари (1)

...
kade li she ide toq mazen ziganin?! izvun bg nqmash fenove,debelako
kosebose , 05 декември 2011 19:43

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.