Сряда, 05 Август 2020

Есил Дюран: Бях единствената девственица в Консерваторията

Печат Е-мейл
01 Юни 2011

Есил ДюранЕсил Дюран се отрече от признанието си, че е била агент на ДС. „Изнудиха ме!", заяви фолкпевицата, която през годините се е подвизавала и с други две имена – рожденото й Исмигюл Дуран Наим и „възродителното" Силвия Горанова Наумова.

"Голямата екскурзия" е голямата болка на певицата. "Бях точно на 20 години - тръгнахме на рождения ми ден, 5 юли 1989-а. Сбогуването с приятелите беше непоносимо мъчително, с роднините, които решиха да останат, сред тях - и сестра ми. Случилото се за мен беше равносилно на убийство. Не можех да се примиря с факта, че никога повече няма да видя България. Това ме съсипа. Тук имахме позиции, имахме най-малкото дом.

Родителите ми са много трудолюбиви хора, поддържаха една прекрасна ферма и винаги сме имали добър стандарт. И аз, и брат ми искахме да продължим образованието си, не сме хора, които бяха готови да седнат в цеха на една фабрика и да шият ризи цял живот. Решихме да се върнем, макар че ме бяха приели в тяхната Консерватория да уча оперно пеене", споделя Есил.

Неотдавна тя призна, че по това време й се наложило да стане агент на ДС. Днес обаче певицата твърди, че думите й са интерпретирани неправилно: "Това впечатление беше създадено от един вестник, избрал доста пазарно заглавие на наше интервю, но той подведе читателите. Никога не съм била агент на ДС, макар да съм вербувана през 1989 г. Вербуването стана в неутралната зона между Турция и България, когато семейството ми реши да се върне от „голямата екскурзия". Цял ден ни държаха там гладни и жадни, снимаха ни наши и чужди телевизии, някакви журналисти ни провокираха с объркващи въпроси, нарекоха ме родоизменница, споменаваха за Белене, докато накрая, за да се върнем в България, в дома си, бяхме принудени да приемем това, което ни предлагаха. Нямах никаква представа в какво ме забъркваха, само разбрах, че занапред работата ни ще е „много секретна".

Беше мъчителен и труден момент, но аз нямам от какво да се срамувам. Нека се срамуват онези, които са принуждавали хора като мен да бъдат поставени в ситуацията да стигат до подобно решение", заяви Дюран.

Етническата туркиня споделя още, че е била единствената девица в столичната Консерватория. "Може би в желанието си да бъда послушна дъщеря, дълго време запазих целомъдрието си и колегите подхвърляха, че съм единствената девственица сред студентките", разкрива настоящата силиконова сексбомба.

източник: Шоу

Прочита: 3144

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.