Понеделник, 10 Август 2020

Есил Дюран: Попфолкът е скучен, повтаряме едно и също!

Печат Е-мейл
28 Май 2011

Есил ДюранЕсил Дюран е поредната попфолк изпълнителка, която открито заяви, че този жанр буксува на място. Като отговор на еднообразието тя показа в "Шоуто на Иван и Андрей" как може да звучи в джаз вариант хита на Милко Калайджиев "За да те забравя", пише signal.bg

В попфолка ми става леко скучно, защото музиката е много еднообразна. На мен ми се иска да има някаква мисъл в музиката, която се прави, казва изпълнителката. Имаме вече и музиканти, с които работим почти ежедневно, обясни тя начина, по който се изявява пред публика.

Преди месец Есил Дюран пусна новия си сингъл "Забавляваш ме", чийто клип предизвика много отрицателни коментари в интернет. В тази връзка тя обясни: Заставам срещу домашното насилие, правейки този клип. А нашите новини, новини ли са!? Няма какво да се притеснявам от това, заставам зад този клип. Нека мъжете, които гледат този клип, да видят себе си.

Певицата, която повече от десетилетие се изявява в попфолк жанра, а преди това има дългогодишен опит като изпълнител в поп и джаз музиката, недоумява защо у нас публиката отдава такова голямо значение на възрастта на певиците.

Много хора в България се занимават с възрастта на изпълнителките. Аз казвам, че това не е правилно. Всеки да пее, да танцува докогато може, докогато смята, че е естетичен на сцената, смята тя.

Прочита: 2124

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.