Сряда, 26 Февруари 2020

Галена заплашвана с убийство

Печат Е-мейл
23 Май 2011

ГаленаУжасяващ момент от живота си разкри Галена. Преди време хитовата изпълнителка станала жертва на тормоз, който прераснал в откровени заплахи за убийство.

 

Агресорът бил фолкпочитател, който обаче се вманиачил по своята любимка и досущ като в холивудски филм започнал да търси начин да се добере до нея.

Незнайно откъде психото намерил телефонния й номер, с което започнали и атаките му. Звънял на Галена и денем, и нощем, а когато не отговаряла на обажданията му, й изпращал агресивни есемеси.

„Имах телефонен терорист, който първоначално беше много влюбен в мен, после искаше да прави секс с мен и накрая вече искаше да ме убива. А дори не го познавам", разкрива Галена. Нейна проверка установила, че маниакът се обаждал от чужбина.

Тормозът над фолкпевицата продължил цели 4 месеца, през които тя се чудела как да сложи край на атаките му. Въпреки че получила не една и две заплахи за живота си, Галена не се уплашила. Напротив, дори не приела сериозно предупрежденията на полуделия фен и дори не уведомила полицията.

„Не толкова заради заплахите, а заради досаждането ми беше неприятно.

Денонощно ми звънеше и ми пращаше съобщения", споделя изпълнителката на „Тихо ми пази". За нейна радост не се наложило да взима кой знае какви мерки, защото маниакът сам преустановил тормоза.

източник: Уикенд

Прочита: 5061

Коментари (1)

...
САШЕЕЕЕЕЕ САШЕ ПАК ЛИ УЕ МАЙНА
ВАНКО , 31 май 2011 20:37

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.