Сряда, 15 Юли 2020

Десислава покори “50-те най”

Печат Е-мейл
06 Април 2011

ДесиславаДесислава спечели класацията на радио Сигнал + "50-те най" с "Пленница на любовта". Певицата заемаше второ място миналата седмица, но тази получи най-много точки от феновете на фолка.

На второ място е Лияна с "Ох, ох". Изпълнителката се изкачва с една позиция спрямо миналото издание на класацията. Преслава и Галена, които три поредни седмици бяха на върха, завършиха на трето място с "Хайде, откажи ме", допълват от Сигнал +.

Прочита: 2879

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.