Сряда, 15 Юли 2020

Коцето: Върнете казармата, че България се напълни с педалчета

Печат Е-мейл
06 Април 2011

КоцетоФолкпевецът е притеснен  за бъдещето на нацията. Коцето e загрижен за истинските мъже, чиято численост намалява на фона на увеличаващите се гейове. Катастрофалната ситуация изпълнителят коментира при последното си участие в клуб БИАД.

"Как ще се създават семейства!" Ами то мъже не останаха. В последно време само педалчета се нароиха. Гледайте ги - едни обеци, едни коси, една походка, едни жестове... Трябва да се върне казармата, иначе тежко и горко ни. Една жена, която не е раждала, не е жена и един мъж, който не е ходил в казарма, не е мъж."

Коцето е убеден, че представителите на силния пол, които са служили в армията, са повече мъже от останалите: "Там се каляваш, научаваш се на дисциплина, сдържаност и ред. Разбираш какво значи достойнство и лицемерие. Военната служба те прави  амбициозен и упорит".

Певецът си припомни, че по негово време в казармата имало голям гърч и юркане, но като спортист той бил свикнал на физическо натоварване и това не му правело впечатление, друго го дразнело: "Имаше големи простотии - като например да пазиш 24 часа нещо, което не знаеш какво е, да те събуждат с кофа студена вода, да ти обръщат леглото, докато спиш, и да правиш десетки неща, които са абсолютна безсмислица. Мизерята също беше голяма, но се издържа. Ставаш мъж!"

Прочита: 2661

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.