Сряда, 12 Август 2020

Софи Маринова: Когато пеех за 2 лева, бях по-щастлива

Печат Е-мейл
26 Март 2011

Софи МариноваПрез 2011-та Софи Маринова има професионален юбилей - 15 години на сцената. Ромската перла си спомня с тъга и умиление за всичкото това време, в което извървя дълъг път, за да се превърне в една от най-обичаните певици в България.

Тя помни как живеела тогава и определено има разлика с начина, по който живее сега, пишат от kliuki.bg

"Разбира се, че има разлика. Много често с приятели, като седнем някъде, и започваме да си говорим за старото време. Колко по-щастливи бяхме? Можеше да работим за два лева, но бяхме по-щастливи.

Сега животът е много напрегнат, много рядко някой да се усмихне, да те поздрави. А преди беше толкова хубаво! Хората бяха по-весели, заведенията бяха пълни, раздаваха се всички - много хубави години бяха", разказва с носталгия Софи пред списание "Нов фолк".

Тя добавя, че съжалява за доста неща, които пропуснала да направи. "Можех да мисля малко повече и да направя живота си така, че в момента - нали сме в криза - да съм по-спокойна, по-щастлива", отбелязва ромският славей.

Прочита: 2897

Коментари (1)

...
Koi moje da haresva taq grozna krivokraka, kasokraka ciganka, koqto ne moze nito da pee, nito da tancuva.... ????
Beti , 27 март 2011 22:56

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.