Неделя, 12 Юли 2020

Елена: Готова съм да изживея живота си с Ивелин

Печат Е-мейл
15 Март 2011

Елена и ИвелинФолкдивата Елена Паришева сподели с Вихра и Мая, че е страшно щастлива с настоящата си половинка - футболиста Ивелин Попов.

"Благодаря на Бог, че ме срещна с него. Той притежава дълбока душевност, силен характер, мога да кажа, че е човек с главно "Ч" и мъж с главно "М". Кариерата ми е важна, но Ивелин ми е най-важен", заяви красавицата.

Елена Паришева призна също така, че има планове за семейство, но засега не бърза за никъде. "Въпреки това съм готова да изживея живота си с Ивелин", категорична бе звездата на "Пайнер". Според гадателката Ивелина Христова пък точно това крие бъдещето на певицата - тя й предсказа стабилна връзка с развитие, в която няма да има раздяла.

Блондинката с половин уста коментира гафа на раздаването на наградите на "Планета", когато публиката скандираше името на Преслава, когато Галена бе обявена за певица на годината. "Крайно време е на наградите да се оценява успеха през изминалата година. За мен победителка беше Галена. Аз се възхищавам на начина, по който тя реагира - вероятно й е станало неприятно, но тя не го показа. Комплименти и за Преслава, която застана зад гърба й", заяви Елена Паришева и добави, че никой не е очаквал публиката да реагира по този начин.

Гласовитата изпълнителка разкри също така, че има участие в новия български филм Love.net, но не с роля, а с песен, която звучи на фона на една от ключовите сцени. Елена откровено призна, че би се снимала във филм и дори е обсъждала тази възможност с режисьора Димитър Митовски, информират ни от bliasak.bg.

Прочита: 2212

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.