Неделя, 27 Септември 2020

Райна разкри с кого е била в Тайланд

Печат Е-мейл
02 Февруари 2011

РайнаСлед като дълго време се спекулираше с кого фолкдивата Райна е била на почивка в Тайланд, а и тя упорито мълчеше по въпроса, се оказа, че именно партньорът й от риалитито Vip Dance Светльо я е придружавал.

Това става ясно от снимка, на която двамата са заедно. Любопитното е, че кадърът е един-единствен от близо 300 фотоса, които красивата певица е качила от ваканцията си в профила си в социалната мрежа Facebook.

Безспорно тази снимка не е попаднала случайно измежду другите, тъй като Райна дори я е озаглавила по следния начин: "......". Гласовитата брюнетка обаче за пореден път се въздържа от допълнителен коментар под самия кадър.

Не може да се твърди обаче, че става въпрос за любовна ваканция, тъй като двамата по никакъв начин не демонстрират по-близки от приятелски отношения. Мистерията около връзката на танцьора Светльо и темпераментната изпълнителка все още не е разбулена, а Райна отново не пожела да разкрие от първо лице какви са отношенията им.

Прочита: 3459

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.