Понеделник, 10 Август 2020

Ивана с нов мъж

Печат Е-мейл
27 Януари 2011

ИванаИвана е решила да си почине от участия и заслужено да се награди с околосветско пътешествие за рождения си ден. На 31 януари най-известната ни чалга изпълнителка навършва 42 години, но за разлика от други родни звезди не крие този факт. Певицата сподели, че смята да зарадва приятелите си и по-близките сред колегите си с вечеря в изискан пловдивски ресторант, но да не вдига шумно парти.

„Какво да празнуваме - хората мизерстват, грозно е да си събираме на гуляи. В една все по-обедняваща държава по-заможните е хубаво да имаме чувство за такт и солидарност", казва звездата. Другата причина е, че вече се е уморила от шумотевици и купони и предпочита по-лежерни вечеринки.

Веднага след неформалното празненство поп-фолк певицата се гласи да стегне куфарите и заедно с дъщеря си Теодора да се качи на туристически кораб. Ученичката вече е получила разрешение за отсъствията, които ще натрупа за дните, през които ще е с майка си. За неин късмет няма да пропусне голяма част от учебния материал, защото времето на пътуванията съвпада с междусрочната ваканция.

Ивана се похвали пред близки, че това екзотично пътуване е голяма мечта от години, но чак сега се решила да го предприеме. Решила го спонтанно, като част от целите, които смята да изпълни до края на 2011 г. Екскурзията, която е насрочена за началото на февруари, ще започне от пристанището на Венеция и ще приключи чак след 2 седмици в Барселона. През цялото пътуване обаче освен на компанията на Теодора Ивана щяла да се радва на вниманието на нов мъж.

Засега Ивана отказва да разкрие кой е той, за да не го уплаши, както самата тя се шегува. Запознати обаче споделиха, че тайнственият й мъж е малко по-млад от певицата - 38-годишен и има собствен бизнес.

източник: Уикенд

Прочита: 3518

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.