Четвъртък, 21 Януари 2021

Милко си купи язовир за 133 бона

Печат Е-мейл
24 Януари 2011

Милко КалайджиевМилко Калайджиев явно се чуди какво да си прави с парите и взе че инвестира в язовир, съобщи slava.bg. Мустакът на републиката вече е горд арендатор на 30-декарово изкуствено езеро в местността Пирамидата, намиращо се до свиленградското село Мезек. Изпълнителят на "Я елате, пиленца, при батко" се похвали, че ще гледа шарани и червеноперки.

Общинският съвет одобри даването на водоема на Милко за срок от 20 години, като той трябва да инвестира през целия срок на експлоатацията общо 133 855 лв.

"Всъщност го взема синът ми, той ще се занимава с това. Тепърва обаче стената трябва да се ремонтира, а язовирът трябва да бъде дезинфекциран и зарибен. Намеренията са да стане обект за спортен риболов", поясни фолкпевецът.

Малко след като наел водоема обаче, Милко разбрал, че си е вкарал таралеж в гащите. Оказа се, че старият концесионер Стефан Севов е изпуснал водата и изловил рибата, така мустакатият фолкпевец буквално е останал на сухо.

"Отидох да го видя и онемях. Беше останал само един гьол в средата. Сега ще ми трябва една година. Консултирах се със специалисти, според тях през зимата язовирът може да се напълни. Сега ще използваме времето, за да изчистим коритото добре", разкри Калайджиев.

Прочита: 2639

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.