Петък, 10 Юли 2020

Сашка Васева пак се разведе

Печат Е-мейл
10 Януари 2011

Сашка ВасеваПевицата има забрана от съпруга си да говори по темата, за да не му нарушава имиджа на бизнесмен

Дупнишката Мадона Сашка Васева вече е официално разведена, потвърди самата тя, съобщи агенция БЛИЦ. Потърсихме певицата за интервю, нейните думи бяха: "За съжаление имам забрана от моя съпруг да го споменавам, защото съм нарушавала имиджа му на бизнесмен. Обичам целия ви екип, извинявайте", твърдят от агенцията.

Фолкпевицата беше женена за бизнесмена Христо Бакърджиев, а тяхната връзка беше следена почти като под лупа през годините не без любезното съдействие на самата певица. Историята й с принца на белия кон, както в началото самата тя я представяше, приключи! Причина за разпада на семейството на Васева се превърнали честите спорове и неразбирателства между нея и Христо Бакърджиев.

Оказа се, че през по-голямата част от времето бизнесменът, вместо да стои при семейството си, е бил в Германия, където търгува с автомобилни гуми. Това изкарвало извън равновесие свръхемоционалната фолкпевица, която трябвало сама да се грижи не само за къщата и децата им, но и за кариерата си. Двамата обаче вече сложиха точка на мъките си и спряха да играят ролята на традиционно семейство.

Както изглежда, раздялата с бизнесмена ще навлече много главоболия на гласовитата блондинка, тъй като има голяма вероятност, освен без съпруг, тя да остане и без дом. Певицата дори получила предупреждение от бившия си мъж Христо, че до края на месеца трябва да напусне къщата в Ресилово, която по документи се водела негова.

И, разбира се, при това положение слуховете, че фолкпевицата буквално е издоила всичките пари на мъжа си, се оказват неверни, тъй като тя наистина остава на улицата. По неофициална информация Христо искал да си вземе и децата, тъй като щял да се грижи много по-добре за тях, отколкото "разкрепостената" им майка.

Това е втората, но, както изглежда, окончателна раздяла между Сашка Васева и Христо Бакърджиев. Преди това певицата на два пъти водеше дела за развод със съпруга си. Припомняме, че преди три години двамата направиха опит да изгладят отношенията си, като в името на това дори си направиха още едно дете - дъщеричката им Мария-Елена. Големият им син Христо-Никола пък се роди малко след като Васева стана Бакърджиева през 1999 г.

Прочита: 3903

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.