Четвъртък, 04 Юни 2020

Азис ще пробива в САЩ

Печат Е-мейл
10 Януари 2011

АзисФолкпевецът Азис е решил да се докаже като певец в Страната на неограничените възможности Америка. "Все още не съм се отказал от идеята да стана един от най-известните хора на планетата. Това е моя цел, не мечта. Мечта е било, когато бях малък, вече е цел. Поставил съм си големи цели. Знам, че звучат грандомански, но без цел си за никъде.

Мисля, че мога да покажа таланта си на много повече хора. Много хора забравят, че талантът ми е именно да пея", заяви той пред бТВ.

Певецът, който многократно се е сравнявал с Мадона, иска да докаже на света, че не е по-малко успешен от нея. Ето защо е решил да я конкурира именно в САЩ.

"Аз сам съм виновен, че хората ме приемат като продукт, защото ужасно много наблегнах на визията, на поведението ми, на нещата от личния ми живот. По някакъв начин пеенето ми остана на втори, заден план, но тази година, 2011-а, ще се помъча пеенето ми да стане на първи план. Смятам през 2011-а да замина за Щатите и там да пропея", споделя нежният Васко.

Прочита: 2016

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.