Сряда, 05 Август 2020

Борис Дали гаси вода срещу уроки

Печат Е-мейл
10 Януари 2011

Борис ДалиВ първото издание на "Отчаяните съпруги" за Новата 2011 година специален гост на Вихра и Мая бе Борис Дали. Той сподели, че сам е изработил всички мебели в дома си. Певецът е работил във фирмата за мебели на баща си и от него е усвоил тънкостите на този занят. "До 18 години работих това. Много добре ми вървяха нещата, след това поизоставих фирмата. Започнах да уча в Минно-геоложкия" - разказа той.

Въпреки че какви ли не легенди се носят за изпълнителите в най-комерсиалния жанр, някои успяват да запазят семействата си. Изпълнителят, който е любимец на публиката и особено на дамите, не крие, че е доста трудно да не провокира ревност от страна на своята половинка. "Доста време сме заедно. Има някаква ревност от нея. Казва понякога: "Какви са тия неща, които си правил?". Няма начин, просто такава ни е работата и половинките ни трябва да свикват с това" - казва Борис Дали.

В момента той живее с момичето, в което се влюбил още в ученическите си години - Лили. И тъй като тя има сестра близначка, това доста обърквало певеца в онези години.

Това, което определено изуми зрителите на "Нова телевизия", е умението на гласовития попфолк певец да гаси вода срещу уроки. Той разкри, че в Палма де Майорка с една такава баенка избавил колежката си Преслава, попаднала под влиянието на нечии лоши очи. Поради липса на кибрит няколко тресчици от гардероба в хотелската стая и вещите думички, казани от Борето над съд с вода, свършили добра работа. Преслава отпила три пъти и усетила чудодейната сила на специално приготвената течност. Певецът демонстрира уменията си пред слисаните погледи на водещите Вихра и Мая, но не каза на глас какви точно думи казва, докато трае процедурата.

Прочита: 2266

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.