Сряда, 15 Юли 2020

Камелия провокира с гола глава

Печат Е-мейл
13 Декември 2010

КамелияКамелия е заснела видеоклип на заглавната песен от последния си албум "Еротика", съобщи самата тя в официалния си Фейсбук вчера. По традиция певицата не издава никакви подробности за сюжета, но малко след като зарадва почитателите си с новината за новото видео, ги провокира с любопитна снимка, на която е с гола глава.

Дали това е част от сценария на видеото, или някакъв друг неин експеримент, засега остава загадка. Със сигурност обаче скоро ще разберем какво е замислила Камелия и дали и този път ще успее да разбуни духовете в попфолка.

Прочита: 3568

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.