Сряда, 05 Август 2020

Глория се даде на сърбин

Печат Е-мейл
09 Декември 2010

ГлорияГлория има нова любов, разкри самата тя. Щастливецът е заможен сърбин, с когото се запознала покрай едно от честите си гостувания в Белград. Примата на фолка била впечатлена от галантността на югославянина и непрекъснатите романтични изненади, които й поднасял.

„Умее да ме ухажва, да ме глези. Наскоро прекарахме незабравим уикенд в Париж. Много се зарадвах, когато ми предложи да отидем на екскурзия точно там, защото това е любимият ми град. Щастлива съм, чувствам се пълноценна с него. Коренно различен е от българските мъже", сподели развълнувано Глория в едно от последните си интервюта.

Русенката не пропусна да подчертае, че се е отказала от родните представители на силния пол, защото били с неприемливо поведение. Примата буквално била разочарована от манталитета им. Според нея мъжете у нас масово поддържали по няколко любовници и винаги правели така, че те да разберат една за друга.

„Това е някакъв комплекс! Сблъсквала съм се с абсурдни ситуации, като например някой да си изпрати есемес от моя телефон, за да може след това да го покаже на приятелите си", коментира Глория.

източник: Уикенд

Прочита: 3530

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.