Понеделник, 16 Септември 2019

Галена: Няма да се омъжвам за Галин

Печат Е-мейл
01 Декември 2010

 

 ГаленаГалена опроверга слуховете, че с Галин готвят сватба. "Те, браковете, вече не са много модерни. Ние живеем заедно, имаме дете. Имам направени снимки с бяла рокля. А и всеки ден съм гримирана, облечена...

Един съвет мога да отправя към младите момичета - ако искате да се омъжите, само за да се видите с бяла рокля- снимайте се, вижте се и преценете дали сте готови за брак."

Изпълнителката на "За пари" отказа да говори за наближаващите музикални награди и постоянното й спрягане за певица на годината. "Има време", отговори в стил "Симеон Сакскобургготски" Галена.

източник: Шоу

Прочита: 3036

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.