Понеделник, 16 Септември 2019

Емануела се изгаври с Алисия

Печат Е-мейл
26 Ноември 2010

Алисия и ЕмануелаС чутовен скандал се разминаха на косъм фолкдивите Емануела и Алисия на партито по случай рождения ден на фен тв. Само чудото и многото очевидци ги възпряха да не се хванат за косите в разгара на купона. В началото на вечерта Алисия и Емануела демонстрираха приятелство, което според запознати датира съвсем отскоро.

Двете седяха една до друга и кротко си разговаряха. Нищо не предполагаше, че само след минути ще извадят томахавките.

Начало на битката даде Емануела, която покани колежката си да изпълнят заедно хита „Досещай се сам". Във въпросното парче лирическата героиня мъсти на бившия си с негов приятел и се заканва: „Вид, размер, дължина и доволна ли съм била, ще научиш всичко това".

Алисия подскочи от радост, когато бе призована на сцената. Тя не подозираше, че ще се включи не в дует, а в дуел „Ела да изпълним заедно тази песен. Ти си знаеш защо", примами Емануела колежката си на сцената. Алисия застана до нея и побърза да поясни, че ще изпее песента, защото й е любима - т.е. в нея не припознава себе си и бившия си Валери Божинов. Никой сред гостите, естествено, не повярва.

Съвместното изпълнение се прие радушно. Емануела обаче неочаквано прекъсна овациите с нова покана: „И сега, понеже те хванах неподготвена, изпълни нещо акапелно".

Алисия наистина беше неподготвена за тази атака. Но нямаше в друг избор освен да се съгласи и да изпълни на живо „Твоя тотално". Смущението от непредвидения ход на колежката й пролича в гласа й.

„Не може да вземе високите тонове. Как стене! Сякаш хълца в края на изреченията, но няма вина. Притесни се, не очакваше Емануела да й причини това", коментираха гостите.

Докато Алисия се измъчваше с микрофона, Емануела ликуваше в едно от сепаретата и вдигаше наздравици към нея. Очевидно беше, че двете съвсем не са такива близки приятелки, за каквито се представяха в последно време. Мразят си се, както някога. Ще припомним, че Алисия и Емануела дълго не си говореха, а в един период не се и поздравяваха. Войната им се развихри през април. Тогава бившата половинка на Валери Божинов взе приза „Певица на година" на фен тв, а колежката й завидя.

„Емануела не можеше да си намери място от яд. Непрекъснато негодуваше, че Алисия е взела наградата. Все изтъкваше, че онази не заслужавала отличието, защото същата година имала само една-единствена песен. Впоследствие двете уж оправиха отношенията си, но явно само привидно", разказват хора от фолкбранша.

източник: Уикенд

Прочита: 3182

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.