Събота, 11 Юли 2020

Ивана плати раждането на Стояна

Печат Е-мейл
25 Ноември 2010

ИванаБозукарката на Ивана - Стояна, роди момченце в четвъртък в частна пловдивска АГ-болница. Освен таткото Румен неотлъчно до Стояна беше и Ивана. Именно изпълнителката на „№1" първа пое в ръцете си бебето от д-р Здравко Минев и стана орисница на малкия Иван, който се роди висок 49 см и с тегло 3.300 кг.

„Щастлива съм, плаках от щастие и вълнение. Невероятно е да държиш в ръцете си толкова малко човече, да виждаш как блестят от щастие очите на Стояна и да се чувстваш така, все едно летиш...", сподели Ивана.

Три дни по-късно кръстницата паркира огромния си джип пред АГ-болницата и с пита в ръка се отправи да вземе оттам Стояна и бебето.

„Докторе, знам, че не пиеш, но това уиски трябва да бъде изпито", връчи на д-р Минев бутилка отлежало шотландско певицата. После раздаде на целия екип на родилното лакомства и напитки.

Ивана платила масрафа по раждането на Стояна в частната пловдивска АГ-болница, който възлизал на близо 2000 лева. Освен това певицата купи и дрешките за изписването на Иван, както и бебешкото му креватче и количка.

източник: Шоу

Прочита: 3084

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.