Вторник, 18 Юни 2019

Грък отряза Галена

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

ГаленаНадеждите на Галена за съвместен дует с гърка Никос Вертис бяха набързо попарени. Самата изпълнителка призна, че съседският изпълнител й е отказал да работят заедно и това доста я разочаровало. "Скоро бяхме се свързали с Никос Вертис. За съжаление компанията не му разрешава да пее с турци и с българи в съвместни проекти.

Имах желание да направя песен с него, тъй като страшно много го харесвам. Надявам се един ден, дори не в дует, дори само като фенка, да изпея някоя песен с него" - каза Галена пред радио "Сигнал плюс".

Дуетните изпълнения с чуждестранен изпълнител са доста вървежни в страната ни. Сириецът Нидал Кайсар направи преди години силна песен с Емилия - "Безумна любов", а Преслава имаше съвместен проект с Г. Мазонакис ("Думи за раздяла"). Камелия и Таня Боева също излязоха с хитове с гръцко присъствие.

Отказът за Галена не е фатален, тъй като тя направи трио с Емилия и Малина и проектът им "Аларма" е сред ключовите песни на сезона.

Прочита: 2811

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.