Четвъртък, 04 Юни 2020

Фолкзвездата Мария с подарък - мерцедес от Митко

Печат Е-мейл
08 Ноември 2010

МарияФолкфурията Мария получи подарък от богатия си съпруг Митко - нов "Мерцедес". Миньончето кара нахакано из софийските улици скъпото возило и хич не се и притеснява от дребния си ръст, който едва се вижда зад волана.

Колеги на звездата хвалят добрите й шофьорски умения и опровергават твърдението, че жените са лоши шофьори. Преди няколко дни Мария дори сама успяла да смени спукана гума на път към Плевен за участие.

Фолкпевицата живее в разкош благодарение на състоянието на съпруга си. Тя всеки уикенд се глези със скъпи СПА процедури в комплекса им в Банско. Покрай новата си придобивка има и специално запазено място за паркиране там, което никой няма право да ползва, дори в този момент тя да е на другия край на страната.

Прочита: 6449

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.