Четвъртък, 09 Април 2020

Райна пусна език на танцьор

Печат Е-мейл
12 Август 2010

РайнаРайна пусна език на танцьор по време на изявата си в концерта на „Планета" в Пловдив. На шоуто тя се появи като гост-изпълнител. Въпреки че рециталът й беше твърде кратък, фолкпевицата успя да шокира почитателите си.

„Как може? Ние я аплодираме вече няколко минути, а тя се целува с този!", не криеха разочарованието си в публиката. Естествено, имаше и такива, които обвързаха спонтанната проява на интимност с личния живот на фолкзвездата.

„Сигурно се мляска с танцьора, за да дразни бившия си - Коцето. На него обаче не му пука. Влюбен е в Надя, двамата чакат дете, а през есента ще вдигат и сватба", коментираха разпалено някои фенове. Що се отнася до Коста, както се казва споменатият танцьор, той е не само колега на Райна, но и неин близък приятел. Дали отношенията им вече са прераснали в нещо повече, за сега не е много ясно.

източник: Уикенд

Прочита: 4859

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.