Неделя, 27 Септември 2020

Коцето и Надя вдигат сватба с 1000 гости край басейните на хотел “Санкт Петербург”

Печат Е-мейл
11 Август 2010

Константин и Надя (в дясно)Коцето избра къде ще се жени. Чалга идолът и бременната му избраница Надя ще вдигнат голямо сватбено тържество в ресторанта и край басейните на аквапарка в хотел "Санкт Петербург", съобщи Под тепето. Двойката ще посрещне близо 1000 гости през септември. Очаква се ритуалът да бъде изнесен. Все още не е ясно дали влюбените ще сключат църковен брак.

Ясно е обаче какви ще са брачните им халки. Както в Под тепето първи писахме, Коцето и Надя ще си разменят пръстени от бяло злато. Халката на младоженеца ще е с девет черни диаманта, а на булката - с девет бели. Мистър Кинг купи преди около месец бижутата от бутика на Карисима в Mall Plovdiv, а папарак на Под тепето бе на място.

Прочита: 4557

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.