Понеделник, 30 Март 2020

Коцето и Борис Дали съблякоха Преслава

Печат Е-мейл
09 Август 2010

Коцето, Борис Дали и ПреславаДесетки гости на столичния клуб "Син Сити" се запознаха с интимните фантазии на Борис Дали, Коцето, Илиян и Преслава. Певците бяха в заведението на участие, което в един момент заприлича на сцена от сексфилм, съобщи Hotnews.bg.

Началото съвсем не предполагаше подобна развръзка. Изпълнителите излязоха на сцената малко след полунощ и заеха местата си около малка бяла масичка. По-късно се отърваха от задръжките си и се отдадоха на доста фриволно поведение.

Покрай словесните закачки и кръшните ритми Борис Дали застана зад Преси и я притисна силно към себе си. Двамата застинаха в тази поза, но не за дълго. Докато Илиян пееше край тях, Борката спусна лявата си ръка надолу по тялото на Преси, а с другата придържаше певицата, залепена за себе си. Изпълнителката на "Червена точка" закри очи с ръка - очевидно за да прикрие притеснението си. Малко след тази еротична сцена бе обявена пауза. Преслава и колегите й отпрашиха към гримьорната си, от която по-късно се върнаха преоблечени и отпочинали. Тогава всъшност започна и същинската част от разкриването на интимните фантазии на звездите. Още на първата песен след паузата певците се впуснаха в нови палави игри. Този път участие взе и Коцето. Той и Борката се заеха да свалят роклята на Пресито, развързвайки тънките й презрамки. Реакцията на певицата бе широка усмивка.

Прочита: 5519

Коментари (2)

...
offfffffffff viiiie ste noooooooo prosti samo boris dali mnoo sa legavi gasi ligaveto
siana , 10 декември 2010 11:30
...
offff taz k**** ... ne se u4udvam
vilemina , 08 август 2011 10:37

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.