Сряда, 05 Август 2020

Галена и Андреа си пуснаха език

Печат Е-мейл
05 Август 2010

 

АндреаПоказването на гола гръд, гащи и флиртуването с колеги вече са демоде във фолкбранша. На мода са лесбийските сцени, констатираха почитатели след поредната изцепка на турнето на „Планета".

На един от концертите Галена и Андреа не само се опипаха еротично, но и преплетоха езици пред хиляди втрещени тийнейджъри. Двете се целунаха на сцената точно преди изпълнението на дуета си „Блясък на кристали". „За Андреа целувката с момиче не е нито новост, нито кой знае колко скандална постъпка. Все пак малко ли си показва гащите и гърдите по участия? Пък и вече сме я виждали да се мляска с Николета Лозанова. Така че единственото по-различно в случая е партньорката й", припомнят паметливи фолкпочитатели. И допълват, че и Галена не целува за сефте колежка. Преди време изпълнителката на „Тихо ми пази" обмени слюнка и с Преслава на съвместно участие в столичното заведение „Син Сити".

„Андреа напоследък попада все в лесбо сцени. Целува се с жени, прави цинични знаци с ръце, опипва колежките си - всичко това започва да навява известни съмнения за сексуалната й ориентация", коментират фенове.

източник: Уикенд

Прочита: 5363

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.